Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğfiiltirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında arazi kırmızıır.

Mat bir dokumada oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütseslik sağlamlamayı başarmış olacaktır.

Gri tonları, ev bark dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler arasında mevki düzenıyor. Sizin midein evinizin istikrar odası, akak odası, hatta banyo kadar farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye normal renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Özellikle antrasit duvarlar yahut bedduaşap ve metal mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Bu özelliği sebebiyle inanılmaz esnek bir tasarruf sağlayan antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve sair metalik özelliklerini zarfında barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin çıbanlıca özelliği şunlardır:

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda bulutsuz gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar oturma odası veya yatak odası kadar temel mekanlarda kullanıldığında odalara yapmacık bir dokunuş ekler ve diğer süsleyici unsurlarla kolay harmoni esenlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu mekanizma sebebiyle dışarı tahliye edilmesi sağlanır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Her dilde sırasıyla antrasit gri boya süflidaki müşterek isimlerle goldfix adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri yürekin bile gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi kabil nötr renklere benzeyen seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit renk dirim alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği kadar möble ve aksesuar seçenekleri ciğerin bile uygun bir tercihtir.

Döşemelerde kullanılan renk ise esenlamlık goldfix ve itimat hissini pekâlâştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar ciğerin tasarlanan mekanlarda güven telkin edici renkler tercih edilir.

Bu makalede, mekanların estetiğini tezyit etmek bâtınin ülküsel renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page