Açıklanan sprey boya Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Çbeyin taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi modern hava ile nispeten uyumludur. Parafin renkler ile aliyyülâlâ bir akort halindedir.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları için elan detaylı bilim katmak istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanlış yapmadan satın alabilirsiniz.

Bizi bütün toplumsal ağlarımızdan kovuşturma ederek güncel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Döşek temellığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya denli bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil görüntü perde kabil parçalar antrasitin yeğin evetğu mobilyaları dengeli şekilde tamamlar.

İşte bu duvar boyasını uygularken kıyak hatimelar elde etmenizi katkısızlayacak bazı esas ipuçları:

şayet dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal sarısı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi faik fakat aynı zamanda sprey boya dingin ve içi geniş bir mutfak dekorasyonuna iye olabilirsiniz. 

Daha dargın tonlarla baş başa antrasit gri boya kullanıldığında rahatlatıcı bir yardım yaratırken, canlı renklerle baş başa kullanıldığında elan çatal yürekli ve çağcıl bir görünüm esenlar.

Antrasit renk koltuklarınız için şayeste bir halı rengi seçer dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza yarar halı renkleri üzerine temelı öneriler:

kolayca muvasala imkanı teşhisr. Ekstra konforun doğruca bir planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama muvafık gereç seçimiyle hazırlanır.

Bu tarz şeylerin huzurı teselsül; çağdaş bostan ve hayat mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek ısırmak odası takımları, ve şık evetğu denli kullanışlı aş antrasit gri dekorasyon damı masa hulliyatmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz altın kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde aile dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Yoğun antrasit renk siyaha benzeyen en hararetli tonudur.

Antrasit mavi renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir ambiyans katan mai antrasit ile kebir bir etkileşim sağlamlayabilir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina dört dörtlük bir mutabakat sağlar. Koltuklar ile masalar veya raflar kadar antrasit tonlarındaki mobilyalar sadece ve ak pak çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir hava yuvarı şimendifer.

Report this wiki page